11 december, 2006

Eentje dan, voor om in een depressie te raken

Moeder doodt zoontje (5) in Apeldoorn
In een woning in Apeldoorn is zondagavond het levenloze lichaam van een 5-jarig jongetje aangetroffen. Het kind is vermoedelijk om het leven gebracht, aldus de politie maandag. De 27-jarige moeder meldde zich op het politiebureau in Apeldoorn met de mededeling dat ze haar kind had gedood. De politie onderzoekt de manier waarop de jongen om het leven is gekomen. De vader en moeder van het kind leefden gescheiden van elkaar.

De jongen was ondergebracht bij een pleeggezin in de provincie Utrecht waar hij ook naar school ging. ,,Op de basisschool is inmiddels een informatiebijeenkomst geweest'', aldus een voorlichter van de politie. De politie kwam pas maandag met haar bevindingen naar buiten omdat eerst de vader getraceerd en ingelicht moest worden. De moeder zit momenteel vast en heeft nog geen nadere verklaring kunnen afgeven. ,,Ze was zondagavond erg verward en wordt mogelijk vandaag gehoord.''
bron: NU
De vraag die bij mij dan opkomt:
Is de moord van een achtjarige die een inbreker betrapt net zo erg als een moeder die doorgedraaid is en haar kind het leven ontneemt?
GVD!
KUTWERELD!